Kvällsmys


Bilder från mitt underbara påsklov, kvällen jag kom hem träffade jag ett par underbara människor och vi samlades för lite kvällsmys. Det blev lite grillning, en massa prat och lite kubbspel. Vi fortsatte kvällen med en promenad innan jag och Anton drog oss hem till honom, trötta som få. 
Detta inlägg skulle publicerats igår men jag är seg..

Annars då? Jag går i skolan, blir trött, äter och allt annat som man måste göra. Ändå räcker tiden inte till. What to do? Åh, jag är trött och skulle behöva ett fett sommarlov. Men snart är det dags och jag är lycklig till tusen! 
Latero dudes

Holland del 2


1. Hotellrummet i morgonsolen
2. Söt affär
3. Min bil
4. Underbar gata
5. Munkar - mums
6. Utanför Anne Franks hus
7. Café med hela familjen
8. Drickapaus
Dag 2 i Holand, med detta säger jag godnatt!


Love


Jag älskar dig som ingen annan hjärtat! Du är heeeelt underbar. Alltid din. ♥

Holland del 1


Hemma!
Lovar er fler bilder, fler delar. Nu är jag stressad. Ska ut i solen med min familj. Här får ni bilder från första dagen. Planet var försenat pågrund av att motorn gick isönder. Därför kom vi fram senare än väntat. Ni ser bilder från middagen, kvällen och flygplatsen. 
Gotta go, c u later!

Holland

Jag är i Holland - Dålig update.
Now you now

Do you remember me?


Foto: Jag
Modell: Erika Brice

Vaknade upp hos Anton med Erika imorse. Festade igår, verkligen ingen höjdare men så är det ibland. Begav oss hemåt runt tolv idag. Duschade och fixade till mig. Sedan bar det av ut till Erika igen. Kände att vi var sugna på lite fotografering. Sagt och gjort helt enkelt. Ni får fler bilder efter hand. 
Nu sitter jag och väntar på Anton. Chillar till lite skön musik. Ska ta vara på den tid som finns kvar innan jag beger mig söderöver. Godis ska inhandlas ikväll for sure. Later

Life is life

Jag lever. Ungefär.
Andas, äter, umgås med vänner, går i skolan, tränar, träffar pojkvän - welcome to my silly life. 
Nej men gud. Jag vet inte vad jag ska skriva. Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja. Psykologi står på schemat, how fun?!
Tänkte faktiskt berätta för er om en klänning som jag hittade i lördag. Fastnade direkt. Skulle beställa den på söndagen. Slut. Typiskt! Kollade på måndagen igen och det fanns en kvar. Den var min. Så nu väntar jag på att ett fint paket ska dimpa ner i min brevlåda. När jag får den, får ni se hur den ser ut på. Till dess, ta hand om planeten jorden.

Happyface


Pluggande går sådär. Jag vill ut och gå en runda. Vädret är så fiiint. Det gör ont i mig att sitta inne. Hm, pappa ska förhöra mig nu sen tror jag att jag tar en promenad faktiskt. Kanske njuter av solnedgången senare ikväll? 
Kisses

Gårdagens


Såhär snygg var jag igår. Släktkalas med halva släkten. Andra hälften var antingen sjuka eller bortresta så det var inte många på kalaset. Jag satt och pluggade för mig själv medan alla småkusiner spelade X-box eller liknande. Det är jätte kul att vara ensam tjej och äldst.. Aja, vi stannade inte allt för länge. Begav oss istället hem och sen kom Anton och hämtade upp moi. Hem till hans place för att spendera natten där. Sagt och gjort. Idag har vi chillat runt i hans hometown. Hängde på ICA för att handla frukost som vi gjorde till en picknick som vi avnjöt i solen. Det är varmt mina vänner! Och här sitter jag, inne med min dator för att plugga. Prov imorgon. Vem lägger ett prov på en måndag om inte våra lärare? Ska försöka skynda mig en aning. Ikväll står grillat på menyn. 
Som jag längtat.

Saturday night


Toppen kamera i min gamla dator, verkligen..
Jag har lockat klart håret och dragit på mig en blus. Nu är jag redo för kvällens festligheter, hooost, släktkalas var det ja. Taggad? Inte dirket, hade egentligen andra planer. Fick veta imorse att vi skulle bort. Aja, man får göra det bästa av situationen. Vänta er bilder senare om jag får några som är värda att visa upp. Hugs

Last night


Lite såhär såg min gårdag ut. Efter skolan tog jag en fika med min föredetta lärare. På kvällen mötte jag upp Erika för en tur på Ica. Det resulterade i en massa godsaker och en kort busstur hem på det. Åkte två stationer, väntade på bussen i 10 minuter när det egentligen enbart tar 5 minuter att gå.. 
Väl hemma gjorde vi efterrätter, två stycker som sedan gjorde oss sällskap tillsammans med Ice Age på VHS senare på kvällen. Nostalgi? Det var väldigt trevligt. Erika - världens bästa vän. 
Nej, nu ska jag återgå till städningen..

Replay


Tjenixen sunshines
How do you do?
Förlåt mig för min korta frånvaro. Jag har fullt upp och dessutom lyckats ta sönder min kamera. Bilderna ovan har Erika tagit med sin kamera istället. 
Annars då? 
Jo, tänkte berätta vad jag haft för mig. I förrgår var jag på Väla med min bror, mamma och Anton. Fick med mig ett par nya jeans som jag graciöst försöker visa upp ovan (Lyckades inte sådär jättebra). Dem finns på sisters för 1500 riksdaler om jag inte minns fel. Det blev även lite träningskläder för min del. Jag är mer än nöjd! Skinnjackan som jag har på mig kommer också från sisters, blusen är gammal från hunkydory, sjal från Åhlens av märker WERA? och convers på det - gjutet.  
Det blåste aningen mycket när vi tog bilderna som ni kanske märker. Sen har jag lite svårt för att vara seriös för länge också, hoho. 
Nej, nu ska jag faktiskt städa mitt rum efter gårdagen. Over and out.

Nostalgi


Österrike 11
Ta mig tillbaka!
Sitter
i skolan för tillfället och dansar med några sötnosar. Snart dags för info & layout. Sen bär det av hemåt och så ska jag upp och träna på gymmet. Vi hörs senare ikväll. Lateroo

Summerlovin


Random pics by me
Måndag avklarad. Fått lite pluggat, tränat och sagt hej till min pojke. Kan sammanfatta detta som en helt okej dag? 
Imorgon ska jag upp tidigt. Med andra ord ska jag krypa ner under täcket nu. Jag har en engelsk redovisning att lära mig inför morgondagen. I can do it..
Sov gott och dröm söta drömmar!

Jacky III


Foto: Jag
Modell: Jacky
Smink & Hår: Jacky

Avslutar denna underbara helg med ytterliggare två bilder på Jacky. 
Sleep tight, don't let the bedbugs bite

Sunday


Söndag, veckans sämsta dag. En söndag är värre än en måndag. En ny vecka, full av nya möjligheter ligger framför oss och vi lämnar det förflutna bakom. Denna söndagen har dock varit väldigt mysig. Vaknade upp bredvid mitt hjärta men begav mig hemåt snabbt. Satt och pluggade i ett antal timmar innan jag fixade till mig. Anton kom hem till mig och tillsammans med min mamma och min bror bar det av mot Helsingborg. Bowlade i en timme, som vanligt förlorade jag.. Hade tänkt åka hem efter det men kvällen avslutades med en spontan tur till biografen. Kommer dock inte ihåg vad filmen hette, men bra var den! 
Måste passa på att tacka för en underbar helg med mitt hjärta. Anton, du är underbar! 
Hoppas att ni alla haft en fin helg!

Tänkvärt

Vad ska man säga när allting redan är sagt? 
Vad ska man göra när allting redan är gjort? 
Vad vore vi utan varandra? 
Är ensam alltid stark?
Vem ska man vara när man inte kan vara den man är? 

Det är frågor man kan ställa sig.

Det finns inte alltid någonting att säga.
Det finns inte alltid någonting att göra. 
Utan varandra vore vi ingenting.
Ensam är stark, men inte stark nog. 
Sluta aldrig vara dig själv, sanningen kommer alltid ikapp. 

En miljon på banken, men ingenting att leva för. 
- Då hade jag skippat den miljonen. 

Vad vore livet om vi inte hade någonting att leva för? Alla har vi något.

Dagens


Bjuder på en dagens också från denna soliga lördag. Vädret har legat på topp! Jag vaknade upp bredvid min pojke, åt frukost och tog oss upp till gymmet en sväng. Efter det traskade vi hemmåt för en dusch. Tog en promenad i vårvädret, åt kvällsmat och begav oss hem till Anton. Nu sitter vi bredvid varandra i soffan och taggar pensionärsjävlar med en påse godis. Ska även titta på reso inför sommaren. Ska stänga datorn och krypa upp bredvid mitt hjärta nu. Hoppas att ni får en fin kväll!

Vila nästan i frid


1/4 - April April..
Jag
önskar att jag kunde säga att jag tagit bilderna från google eller liknande men så är icke fallet. Jag har själv tagit dem och det är min telefon. Lika mycket som jag önskar att jag kunde säga att bilderna är från google önskar jag att jag kunde säga att det var ett aprilskämt eller en vanlig lögn men det kan jag inte heller göra. 
Min älskade telefon har gått i bitar. Det är tur att jag har ett skydd för skärmen, annars hade jag inte kunnat använda den alls. Det sitter glas splitter under skyddet och jag har tejpat för att få det att sitta kvar. Frågan är bara vad jag ska göra nu då vi lyckats ta sönder alla våra tidigare telefoner som fanns hemma.. Tusan!

Jenny


Foto: Jag
Modell: Jenny
Hår & Smink: Jenny
Här
kommer två bilder på Jenny från veckans gång. Söt som en sockertopp är flickan! 
Gårdagen bjöd på en mysig fika med farmor och Frida. Var inne i stan och åt kina mat och gick i affärer. Hittade dock ingenting, åkte istället hem och drog med mig Frida upp på gymmet. Som tack för det drog Frida med mig på ett zumba pass senare på kvällen. Så det blev två turer in till samma stad på en dag. 
Dagen idag spenderades i skolan. Vi hade enbart två lektioner. Tog en tur ut till IKEA med Tess sen, hon skulle handla lite smått till sitt rum. Sedan var jag åter på hemmaplan. Hem till Anton innan vi bestämde oss för att åka in till Lund och äta där. Nu sitter vi åter på Antons rum med vars en dator.. 
Vad ska ni göra ikväll?

RSS 2.0