Bad

Jag är en dålig bloggare, tyvärr.
Hela tiden är det något annat som prioriteras. Har kvar bloggen för att det ska kunna vara någonting som jag själv kan se tillbaka på sen.
På senaste tiden har jag hunnit med att färga håret ljusare och njuta av sista tiden av mitt sommarlov vilket jag tänker fortsätta göra tills på onsdag då skolan drar igång igen. Förändring i mitt rum är även det på G. Stay tuned

3

Önskar att jag hade fler vardagsbilder att visa för er för tillfället men så är tyvärr inte läget. Jag har blivit så dålig på att använda kameran, orkar knappt kånka runt på den. Kanske får börja ta med min lilla digitalkamera istället? Den är så pass liten att den får plats i alla mina väskor. Hmm, tåls att tänka på..
Här har ni förresten tredje och förmodligen sista delen av alla bilder från Spanien! Allt bra med er?

I can’t be somebody else

"Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för"
Regnet faller åter från skyn, resten får ni tolka själva. Olivia

Part two

Fler bilder från Spanien! Ikväll sitter jag barnvakt, fred ut

Nighty

Vad är det med mig och tugga på fingrar..
Ligger i sängen för tillfället. Måste snart sova, imorgon blir det till att hjälpa pappa på jobb. Klarar inte av att bara sitta hemma utan att göra någonting. Nu ska jag snart sova, sov gott på er!

Sorry

Anton Sääski.

Mallorca

Första delen av alla bilder från Spanien, tagna med antingen Canon 450d eller Samsung st550.
Det kommer fler, lateeer!

I dina blå ögon

Foto: Jag
Äntligen vet jag att ni tänker men det gör inte jag.. Jag är hemma och det gör ont i hela kroppen. Mallorca med min älskling var en utav de bästa veckorna i mitt liv! Har massor av bilder, något ni vill se mer av? Puss

RSS 2.0