Ambitiös

Ekologiarbete för hela slanten. Jag älskar verkligen mitt liv för tillfället. Typ 25 grader ute och här sitter jag, i mitt uterum och pluggar. Lägg av nu..

Trötter

Dagen har bjussat på en mängd saker. Nu är jag otroligt trött, ligger i min säng och inväntar den otroliga träningsvärk jag förväntas få imorgon. Shit, galet säger jag bara. Godnatt mina vänner..

Heart

"Cause I never really noticed
Took a while for me to see
Playing back the moments
Now I'm starting to believe
That you could be at the show
And know everyone
But it's you who makes me sing
I may not know where we are but
I know who I am
Baby, I'm your biggest fan"

Broken

Waaadddaappp?!
Gårkvällen spenderades med min pojke i Lund. Tittade på bio, nya pirates. Filmen var helt okej, de andra är bättre. Var har Will och Elizabeth tagit vägen liksom?!?!
Förövrigt kan jag berätta att jag ny lyckats ta sönder webbkameran på min älskade dator? Igår fungerade den, idag är den död. Jag blir så förbannad på mig själv, att jag aldrig lyckas ta hand om några teknikprylar? Laterskater

Somna bredvid dig

Och jag vet, jag vet 
Att jag inte fungerar utan dig 
Men jag vet, ja jag vet 
Att allting kommer ordna sig 
Om jag får somna bredvid dig

Neuva

Glad flicka ni hittar ovan. Hyfsat nöjd i min nya klänning. Slog till på en svart långklänning från H&M (hör och häpna!!!) Det hör inte vanligheterna faktiskt men den var billig och jag är redan kär i den = nöjd tjej! Är ni också sugna på en hittar ni den för 199 riksdaler.
När jag kom hem efter dagens shoppingtur i Malmö med Erika bestämde jag mig för att använda kameran. Kände för att blända er lite med reflexskärmen också genom photoboth, har dock tagit sönder min webbkamera nu. Smart tjej? Nej..

Snygga cheyyyer

Såhär snygga är mina bruttor i skolan. Tillsammans är vi super snygga när vi pluggar Svenska. Eller ja, "pluggar"...

Everybody's fool

Jag är otroooligt trött. Efter tisdagens PPP väntade en kort natt, klockan stod på 05:15 dagen efter. Tröttheten kom först kvällen efter och den sitter kvar än idag. Jag vill bara få sova ut.. Men istället för att sova ska jag upp till gymmet och köra hårt en timme eller två. Tänkte faktiskt ta fram min kära kamera först nu, den har inte blivit använd på lääänge. Kanske borde ta tag i lite plugg också? Måste få klart det sista innan sommaren. Hugs

Somna bredvid dig

Foto: Jag
Modell: Erika Brice
Jag är galet trött denna tisdagseftermiddag. Har jagat runt en fluga i mitt rum i snart en timme. Den börjar gå mig på nerverna nu.. Annars har jag varit i Lund efter skolan med Erika och tittat i affärer samt fikat. Hittade dock ingenting. Innan dess var det skola som slutade vid tio idag. Ibland har man tur helt enkelt.
Nu ligger jag istället i min stora säng och inväntar krafter som ska göra så att jag orkar göra någonting helt enkelt. Skulle bara vilja ligga kvar här hela kvällen och ta det lugnt, kanske somna i mitt hjärtas famn. Men icke sa nicke.. Senare ikväll är det dags för paaaardeey som gäller. Ska bara börja tagga först, snart....

Sunset

Foto: Jag
Denna vackra solnedgång skådade jag tillsammans med min boyfriend i lördagskväll. Spenderade helgen tillsammans med honom. Har bara tagit det lugnt och haft det bra.
Idag var det dock dags för måndag och skola igen. Slutade dock kvar i elva, hade en lektion som började kvart i tio. Inte klagar jag då.. Nu sitter jag hemma och försöker plugga lite. Det går dock inte bra. Snart blir det träning, jäklar vad jag ska ta i idag! Wish me luck..

Holland del 3

Sista delen utav bilderna från Holland var det här. Kände för att lägga upp sista delen trots att den kommer ett bra tag efter de andra delarna.. Men denna dagen, som var den tredje åkte jag tillsammans med mamma till Delft. Hälsade på hennes arbetskamrater på kontoret, gick på IKEA, promenerade tillbaka till centrum, traskade upp i kyrkan, tittade på utsikten och åt. Senare på kvällen mötte vi upp andra halvan av familjen och åt vistelsens sista måltid. Det var det godaste jag någonsin ätit. Pasta och lax, jisses vad gott det var. Maten var nog det bästa under dagarna i Holland alltså.. Efterrätten var inte helt fel den heller.
Nu sitter jag faktiskt och pluggar, latero

You're the one that I want

Foto: Erika Brice
Bildbomb på mig var det här ja. Finns det ett bättre sätt att avsluta en torsdagskväll på än en massa bilder på mig? Skulle inte tro det heller..
Satt och trixade med min bloggdesign, jag blir aldrig nöjd.. Fortfarande inte helt nöjd men detta får duga tills vidare. Har ni det bra?

Problem med att komma på rubriker var det

Foto: Jag
Jag har hittat ett sätt att kunna ladda upp bilder på min kära blogg. Kalla mig smart, eller duktig eller vad ni nu vill kalla mig. Dock är jag inge vidare på det där med att komma på rubriker.. Stolt tjej hej!

Vrede

Vad är nu detta? Har suttit och redigerat bilder denna ljuvliga kväll men det går inte att hitta bilderna? Jag blir galen. Ingenting fungerar när jag väl sätter mig för någonting. Denna jäkla teknik rent ut sagt. Jag är trött på 2011 nu..
Fast nej...

Hello captain morgan, hello you

photoboooooth
Bilder från de senaste dagarna. Jag myser runt och pluggar lite ibland när det behövs. Livet är allt bra!
Imorgon är det np, skrev detta mest för att min pojkvän ville att jag skulle uppdatera. Har inga andra bilder på denna datorn än.. How about att vi hörs later?

hgshgogogffkf

MIN DATOR ÄR TILLBAKA, WOOOHOHOOHOOHOHOHOOOOOOOO

Tjohoppsan


Tja, tjena, tjenixen, tjabba, tjallabba, tjosan..
I'm working hard at my fathers company. Or not. Fast jag är ganska duktig. Har gjort en vackert bildspel och hjälpt både pappa och stefan med både den ena och det andra inom datorer. Fullt nöjd. Glad tjej hej!

En bild säger mer än tusen ord


Konfirmation


I lördags var det min brors tur att konfirmera sig. Detta fick självfallet hela släkten fira. Jag gick omkring med ett stort leende på läpparna i min fina klänning från Tommy Hilfigher. Det sa klick direkt mellan oss. Men min fina pojke bredvid mig gjorde dagen mycket bättre. Hade trevligt med alla i släkten, tack så mycket för det. Latero

Om sanningen ska fram


Foto: Jag
Allting
känns jobbigt för tillfället. Känner att jag hamnat i en väldig svacka för tillfället. Känner mig mest trött hela tiden, orkar inte gör så mycket. Blir lätt ovän med mina föräldrar också. Det är inte att rekomendera. 
Har suttit hela dagen med en inlämning på 10 sidor som ska in på måndag. Har kommit halvvägs. Nöjd? Inte direkt. Skulle vilja få mer gjort men det tar sin lilla tid. Blir till att skriva mycket till på söndag kan jag gissa..
Ska dock stänga ner min kära dator nu och titta på tv istället. Hugs

Bla bla bla


Whoooppaaa, I'm a bad blogger..
För tillfället är jag trött på det mesta faktiskt. Tycker att skolan kan vara över. Jag orkar inte med den mer. Vill gå och lägga mig och sova bara. Känner hur tröttheten lägger sig som tjocka moln kring hela mig. Aaahh..
Bilderna ovan är från en fin kväll med min pojk. (Förvånade huuhh?!) Måste bli bättre på att använda min kamera. Den följer aldrig med mig någonstans längre.. Aja, ändring snart! 

Stannar där och fortsätter istället prata om Valborg. En helt okej kväll, blev dock inte alls som jag tänkt mig. Varvade tårar med skratt. Det är sånt som händer, tur att man löser de problem som uppstår igen. 

Morgonen idag inleddes med spanska som sedan fortsattes med samhälle. Nu ska jag snart kila vidare till KC och fortsätta dagen där. Lateroo

RSS 2.0