Förklarar mig

Om ni undrar varför jag är sådär galet sminkad i inlägget under är förklaringen enkel. Var hårmodell tidigare idag. Därav mitt snygga face. Det är lugnt, titta på bara! Bilder får ni se mer av senare. Bjuder på en här under med min fina kusin som fixade mig!


Hejhej från sängen

Min kvälls smothie:
Glass i stora lass
1,5 dl yoghurt
1 dl hallon
1/2 banan

Gå loss med stavmixern...

Och... Wooolllaaaaa!


Det finns ingen annan som dig, därför jag gillar dig


Så jävla bra!

Sitter och kollar igenom gamla bilder på min telefon som jag tagit sedan jag fick den i november förra året. Alltså vilka fantastiska minnen vi skapat och vilka sjuka saker som inträffat. Jag är så glad, så jävla lycklig för alla som är med och gör varje dag lite bättre. Alla mina fina klassisar aka favoriter, min bästis Erre, familj och alla andra fina vänner jag har. Åh, high on life! Ni är så fina allihopa!!
Erika tvingade mig att blogga så nu gör jag det. Dagen idag har bestått av skola och sedan träning. Pratar för tillfället i telefon med ytterliggare en fin vän som förgyller mina kvällar faktiskt. Ska snart ta mig en dusch innan jag plattar håret och kryper ner i sängen för att invänta morgondagen som består av hår och makeup visning på nicolaiskolan i Helsingborg klockan 15.00 om jag inte minns fel. Pusssss

Bild från efter provsminkningen inför morgondagen, men om jag inte missminner mig så blir det orange istället.

Godnatt

Avslutade dagen idag med frukt framför tv:n. Ganska lagom trött efter två träningspass.. Men skam den som ger sig! Måste jobba på nu inför beachen i sommar höhö, för det kommer nog hända..


Mina underbara vänner

Idag på tennisplanen. - "vill man så kan man"


Just nu

På tåget upp till Helsingborg, en timme tennis med brudarna väntar. Sen hem och träna gym med en kär vän som jag inte sett på länge. Duktig tjej hej!


Kvällstankar

Jag är så glad för de människor jag har runt omkring mig i mitt liv just nu. Ni är lycka för mig! Det är viktigt att stanna upp ibland och andas för att inse vad som pågår runt omkring. Tiden går så sjukt fort.. Nej, nu säger jag Godnatt med bilden nedan som jag tog för en vecka sedan ungefär. Stor Puss på er!


Lördag

Mår ni bra? Jag har haft en grym vecka och skapat en massa nya minnen. Bättre än så kan det inte bli. PPP, Grillkväll, träning och massa annat har veckan bestått av. Åh, livet är allt bra!


Follow you heart

Min absoluta favorit ring. Jag är helt såld på budskap i alla dess olika former. Favoriten som tar allt är ändå "släpp aldrig dina drömmar".
Nu däremot ska jag bege mig mot drömmarnas värld. Måndag imorgon. Skola igen. Hemma sent. Men det är smällar man får ta. Nightyy


Yesterday

Blev en tur till skogen med min bästis igår. Efter en promenad begav vi oss ner till havet och fotograferade lite.
På kvällen var det dags för släktkalas men jag tog en sväng ut till Erika istället. Vad skulle jag göra utan min bästis? That's the question...


Just another thursday


Godnatt världen

Jag borde plugga eller sova. Gör ingenting av det. Typiskt. Ligger och planerar inför helgen istället. Så det kan gå. Men snart kastar jag in handduken för idag och vänder bland. Ny dag med nya möjligheter imorgon! Sleep tight


Instagram

Jag är jätte dålig på att blogga.. Bättre på instagram! Följ mig där på @wiklundolivia


Linteum

Fikade med mitt underbara företag idag. Tänk att om några månader gör vi slut.. Usch. Men sommaren får gärna komma snart, saknar solen!!


EH

Myser med mina fina klassisar fridie och carroo


Vi ska upp i år!

Så blev det. Rögle pratar jag självklart om! Redo för elitserien. Grym match med vinst över Örebro, som grädde på moset fick jag dessutom med mig liljewalls klubba hem. Glaaaad tjej checkar ut!


Igår

Jag lyckas alltid få till så spännande rubriker tycker jag, håller ni inte med? Bestämde spontant igår att vi skulle dra uppåt landet idag. Ganska nöjd med det beslutet! Mer om det senare.
Igår umgicks jag i alla fall med Erika, fina vän. Blev bakning och en kvällspromenad som vi ägnade vår kväll åt. Allt bra med er?


RSS 2.0