Good news

Foto: Jag
Ännu en bild från midsommar på söta lilla Mila eller man kanske stavar det Milla? Hur som helst, helt underbart söt liten flicka.
Idga fyller Nicke 20 och det ska vi fira med lite häng i stan och sedan middag i Landskrona. För övrigt har jag en rolig nyhet att avslöja. Ni får veta vad det är senare. Whoooppaaa!

Future

Jag är verkligen inte trött. Vet inte vad det är med mig idag riktigt. Ingen energi till en början. Men när klockan blev tio tog jag på mig träningskläderna och gick ut och tog mig en runda. Tittade på solnedgången och pratade med både pojkvän och bästis.
Nu sitter jag istället här vid datorn och drömmer inför framtiden. Hur grymt hade det inte varit om man hade kunnat jobba som fotograf på heltid? Helt klart största drömmer för framtiden! Man vet aldrig vad som händer..
Nej, imorgon är det mässa i Borgeby som gäller. Kanske bör försöka sova så att jag orkar med allting? Känner på mig att tempot kommer att vara högt till en början för att sedan mynna ut i en massa överflödig tid.. Vi hörs när vi hörs imorgon. Puss!

Midsommar 2011

Random bilder från midsommar, eftermiddagsfirandet.
midsommar startade jag och min kära pojkvän dagen genom att umgås med min familj hos deras bästa vänner. Det var en härlig eftermiddag som resulterade i jordgubbstårta när vi kom dit, sedan lite lekar, fotboll med alla barn, klä midsommarstången och dans runt den och sist åt vi innan klockan blev åtta och vi drog vidare ut på andra festligheter. Lokalfest med runt 200 personer skulle jag tro. Kvällen slutade dock för tidigt. Men fortsatte med lite dans på samma ställe där vi började. Bilderna ovan är från eftermiddagen. Senare kommer bilder från kvällen. Nu ska jag dock sova. Imorgon väntar sista dagen på jobb. Sleep tight, don't let the bedbugs bite..

Hon har flätor i håret

Kameran är inte rättvis, bältet är inte discofärgat utan brunt med olivgrönt, silver och guld.
Olivia för dagen var det här. Nu drar jag och lunchar med min far och min bror på golfbanan. Sen väntar jobb.. Bara två dagar till sen är jag helt klar. Wohoo! Nej, vi hörs ikväll! Massa kärlek till er

Kärlek

Midsommar kärlek på hög nivå. Såhär gulliga var vi runt fyra på eftermiddagen innan vi skulle leka lite lekar hos Lars med hur mycket folk som helst. Sedan blev det mat och efter det tog vi vårt pick och pack och lämnade för att festa loss natten lång. Blev dock inte så mycket med det eftersom att festen tog slut redan halv tolv. Kom väl där ifrån runt halv ett och gick hem till Lars igen för att hämta hemnycklar. Där blev det dans och annat gott innan vi drog oss hemåt och landade i våra sängar runt tre på natten. Klart lyckad midsommar får man ändå vara ärlig och säga. Hade ni en grym kväll?!

Nighty

Det har varit en lång dag vilket resulterar i en trött Olivia. Hunnit med att jobba, shoppa och göra midsommarkransar. Nej, nu väntar sängen och en underbar dag imorgon! Puss

Dedikerat

Känner att jag måste få tillägna ett inlägg till vilken jag tror är världens bästa busschaufför. Jag fick ett rosa fodral till mina busskort och så var han så jäkla trevlig. Pratglad och släppte av en där man ville. Fler sådana busschaufförer i världen! Som tar arbetet med en nypa salt. Det finns folk som klagar, det finns det i alla arbeten. Det är svårt att behaga alla, ibland är bussen sen och ibland för tidig. De gör ju faktiskt bara sitt jobb.. Men nog om det. Nu tror jag minsann att sängen kallar. Vad sägs om att vi hörs imorgon?! Godnatt på er!

Todays

Jacka - sisters, klänning - solo, byxor - vero moda, sjal - saint tropez, väska - lundbergs, skor + bälte - Holland.
Såhär såg jag ut under dagens tur till Kågeröd. Jag satt tillsammans med Erika ute i regnet på ett vägräcke och hade det gott. Livet är allt gott ibland. Imorgon är sista dagen på jobb för denna veckan och jag jobbar bara till tolv. Wiiihooo!

Jar of hearts

De senaste dagarna har varit väldigt jobbiga för min del. Fyllda av alla olika känslor jag kan komma på. Mitt humör har gått upp och ner. Ena stunden har jag strålat som en sol medan jag i nästa inte vetat var alla tårar kommer från. Jag vet verkligen inte var allting kommer ifrån. Känner ni igen känslan att kroppen agerar på ett sätt som inte hjärnan förstår? Man har helt enkelt inte en aning om varför man gör som man gör. Det har hänt mig allt för ofta nu känns det som. Det känns som om att man måste ordna upp livet i olika kategorier för att sedan prioritera vissa av kategorierna före andra. Vilka betyder mest och vilket spelar störst roll? Jag tycker inte om ordet "varför". Det symboliserar att man inte har kontroll, att det inte finns någonting att göra åt saken. Det finns oftast inte något vettigt svar på frågan varför heller.
Men för att byta bana lite och komma tillbaka till det här med känslor. Visst har jag varit lycklig över att veta att jag har mina fina vänner, min underbara familj och min fantastiska pojkvän? Men samtidigt så otroligt ledsen över att det inte känns som om att det räcker för min del. "Mitt namn är mycket och jag vill ha mer". Varför är det alltså så att vi vill ha sådant som inte går att få? Självklart finns det inget vettigt svar på detta. Alla tankegångar gör mig så frustrerad. Inte finns det någon slutsats heller, inte ens något hum om vilken slutsatsen kan vara.
Mitt i allt får man helt enkelt påminna sig om att man har det jäkligt bra. Vilket i sin tur leder till att man inte vill prova nya saker, är rädd för vad som ska hända här näst och så vidare.. Men ändå. För ett år sedan hade jag aldrig kunnat säga att jag är stolt över den jag är. Idag var nog första gånger någonsin som jag verkligen tittade min mamma i ögonen och berättade för henne att jag är stolt över den jag är och vad jag åstadkommit i mitt liv hittills. Men hur många av oss kan egentligen erkänna det för andra, att vi är stolta över oss själva? Ännu svårare är det egentligen att erkänna det för oss själva. Att verkligen känna den känslan av att kunna klappa sig själv på axeln och säga bra jobbat! Det är svårare än vi tror. Dagens samhälle är inte utformat för att någon ska kunna få lov att vara nöjd med sig själv. Idag är vi alla bara en i mängden, likadana som alla andra. Hur tråkigt är inte det? Jag vill vara mig själv. Jag vill få lov att vara nöjd med den jag är och stolt över det jag gör. Det jag gör kan gynna andra. Vi ska inte vara rädda för att framhäva oss själva på ett bra sätt, utan att verka arroganta. Det jag är bra på, finns det ingen annan som gör likadant. Alltså gör jag det bättre än någon annan. För det finns ingen som kan göra exakt likadant som jag.
Jag skulle inte vilja byta ut mitt liv mot någon annans. Visst finns det val och saker jag gjort som jag kanske ångrar, men det är trots allt ingenting som jag skulle vilja ha ogjort. För de val och beslut jag tagit i mitt liv har lett mig dit jag är idag. Dit jag faktiskt vill vara. Jag är kaptenen över mitt eget liv och bestämmer själv vilka beslut jag väljer att ta. Alla val jag gör under en dag, påverkar hela mitt liv.
När jag ser bilden ovan, påminns jag om den styrka jag besitter. Jag är en stark människa, precis som många andra. Som har gått igenom mer än vad många andra tror. Livet är ingen dans på rosor, men inte så svårt heller. Med en vilja klarar man allt. För att komma framåt i livet gäller även att man ska kunna lita på sig själv och välja sina strider. Om man inte går framåt och aldrig tror att saker kan bli bättre än vad de redan är, står man bara kvar på samma ställe och stampar. Det vill inte jag. Jag vill vara fri och kunna göra precis vad jag vill. Jag vill inte behöva påverkas av andra även fast man aldrig kommer ifrån det. Alltid finns det någon som påverkar de beslut man tar. Men man får helt enkelt se till att man mår bra av det för stunden. Jag gör det jag vill och det jag mår bra av för att orka med allt annat som känns jobbigt. Jag är den jag är och försöker, precis som många andra i samma ålder att hålla självkänslan på topp trots att det är jobbigt. Men vi är vackra, var och en på sitt sätt. Både på utsidan och insidan. Lita på er själva. Vi känner oss själva bättre än någon annan. Därför är det vi som tar beslut och ingen annan åt oss.
Jag är stolt över mig själv. När jag ser bilden ovan ser jag kämparglöd, vilja och styrka i mina ögon. Men även lycka, längtan och lite rädsla inför vad framtiden har att erbjuda. Så länge jag gör det jag mår bra av, vet jag att mina ögon kommer fortsätta att utstråla dessa saker som beskrivs. För det är en del av mig. Jag kämpar, har en enorm vilja och ger mig inte förrän jag får det jag vill ha. Jag är lycklig men har alltid saker att längta efter och är lite rädd inför vad som komma skall. Om någonting av detta saknas, mår jag inte bra. Om jag inte får längta har jag ingenting att leva för. Därför måste jag se till att andra vet hur jag fungerar för att de ska kunna förstår hur jag är. Om jag blir ledsen kan det bero på något utav detta. Mina ögon berättar mer än vad man kan tro.
Nu ska jag inte tråka ut fler mer mina ord. De som faktiskt orkar ta sig hit genom att läsa allt har förhoppningsvis sett detta ur ett nytt perspektiv och tänkt till angående sig själv. Ibland behöver vi det. Att få ta lite utav vår dyrbara tid och tänka över vem vi är och vad vi vill.
Jag är inte som alla andra men jag gillar det. Jag är mig själv och så jäkla stolt över den jag är!
What are words if we really don't mean them?
Nej, nu ska jag sova. Imorgon väntar jobb. Godnatt på alla er underbara människor som finns där ute i världen. Kom ihåg att ni är guld värda!

When something is missing in your life, it usually turns out to be someone.

Foto: Jag

People change and forget to tell each other.

Foto: Jag
Sitter för tillfället i vårt uterum och rensar tankarna. Lyssnar på mysig, nedstämd musik och bara finns till. Vad ska man säga om dagen? I helhet väldigt bra. Vet inte hur många skratt dagen har bjudit på. För gud vad jag och Frida har skrattat på jobb. Sedan följde hon även med mig hem. Vi åt och sedan gick vi till farmor. Trots det att dagen bjudit på många glada miner har humöret ändå gått upp och ner. Just nu känner jag mig bara allmänt ledsen. Mellan skratten har vi haft pratstunder som heter duga. Pratat om sådant som verkligen ingen annan förstår. Känslor hit och dit som rör precis allting. Skönt att få prata av sig med någon som förstår hur man känner, men samtidigt leder dessa diskussioner ofta till en tankspridd Olivia. Jag antar att jag får avsätta denna kväll till att ta itu med lite tankar. Humöret kanske inte ligger på topp för tillfället, men det vänder. Utan tvekan. Hugs

Power to the people

Bild från i fredags..
Skolavslutningen var en utav de roligaste dagarna under 2011. Tänk att jag har sommarlov, jag jobbar..
Men ändå, JAG ÄR GLAD!

Ikväll kör vi igen!

Jäklar vilken trevlig morgon/dag/kväll jag hade igår! Kunde verkligen inte blivit bättre!!!
Allting drog igång vid nio hos Jacky, sen avslutades kvällen hos en Sääski som vi gratulerar till studenten. Dagen spenderades med en hel bunt olika människor. Glädje och lycka är rätt ord!
Ikväll satsar vi på ännu en bra kväll när jag drar ut på party och återförening med gamla klasskompisar. Whoppaaaa!
Ni får se bilder från gårdagen och liknande imorgon, fred ut!

Girls night

Blandade bilder från gårdagens tjejkväll!
Terése bjöd hem brudar på middag för att fira hennes födelsedag. Ovan ser ni några bilder från hur kvällen var. Jag tror att alla kan hålla med om att det var jätte trevligt!

Kvällen idag spenaderade jag med några utav tjejerna ovan, på en restaurang i Helsingborg. Sedan tog vi en liten promenad innan jag begav mig mot tåget. Även denna blev en väldigt trevlig kväll. Så fina flickor!
Nej, nu tänkte jag platta till mitt kära hår innan jag parkerar mig själv i sängen för att invänta morgondagens festligheter. Bästa vän, fest och sommarlov - kan det bli bättre?!

Kan någon kan canon

Foto: Jag
Erikas kamera, ääähh - köp canon!
Torsdagen innan fredagen då det händer. Idag är jag ledig och imorgon går jag på semester. Hoho, sommarlov för hela slanten! Taggad för sommar. Men innan lovet drar igång på riktigt ska jag jobba två veckor. Fast det blir säkerligen bra. Allting löser sig. Jag är lycklig! Fred

Motljus

Foto: Jag
Underbara motljus!
Resultat av gårkvällens promenad med min bästa vän. Nu grillar familjen. Underbara sommar!

Gårdagens

Solfrossa fick resultera i denna outfit.. Blus - odd molly, jeans - levi's, skor - Holland, väska - köpt i Hbg.
Spenderade gårkvällen med min underbara andra halva fröken Brice. Var även på släktkalas en stund och träffade sedan Anton på kvällen. Kvällssolen var helt ljuvlig, vilka bilder vi fick. Hoho, både positivt och negativt där.. Idag sitter jag ute under parasollet och försöker akta mig för solen. Min rygg är RÖÖÖD efter gårdagens strandbesök.. Nej, nu ska jag plugga ännu mer företagsekonomi. Lateroo

Mango

Foto: Jag
Eftermiddagen spenderas framför datorn med företagsekonomiböckerna, mango, jordgubbar och mina solisar. Vädret är lovelyyyy! Har ni det bra? Pussss

RSS 2.0