Last night

Blandad kompott av bilder tagna med min telefon..
Hade en riktigt trevlig kväll igår med mina favorit klassisar. Underbara tjejer det där. Det blev en blandning av lite rosé, lite grillning och en hel drös med skratt. Vi gjorde även en helt ny version av småstjärorna, Storstjärnorna, som ett atal tjejer deltog i. Tog hem seger där och fick ett diddiarmband. Inte illa! Hade otroligt kul i vilket fall som helst, en perfekt start på lovet helt enkelt. Ikväll väntar afterski kväll med familjen och de vi åkte skidor med för två år sedan. Whoop Whoop!


Att fotografera

Översta två bilderna är tagna av mig, de två nedre står Erika för.
Jag tycker om att fotografera, det är skönt och när man väl får till något som man själv anser vara riktigt bra finns det få känslor som är bättre. Sen tycker jag om att stå framför kameran ibland också men det stora problemet är då vem som ska fotografera. Det är verkligen få gånger jag blir riktigt nöjd när det är någon annan än jag själv (med risk för att låta egoistisk hehe) tar bilderna. Det ska vara rätt vinkel, ljuset ska falla rätt, fånga rätt ögonblick - ja allting hänger samman. Dessutom har jag läskigt höga krav på hur jag vill att resultatet ska bli. Det är den rätta känslan jag vill fånga, rätt känsla ska förmedlas till den som tittar på bilden. Sen vill jag även att resultatet ska bli så naturligt som möjligt, att kameran får göra jobbet och inte redigeringen. Nej, det är knappt så Erika får fotografera mig. Jag blir aldrig nöjd. Typiskt att man inte kan göra allting själv höhö. Det är svårt att förmedla den grundtanke och inställning man själv går in med. Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta. Men sammanfattningsvis kan vi säga såhär: Om man låter två olika fotografera ta en bild på samma sak, blir bilderna heeelt annorlunda ändå. Allting beror på hur man själv tolkar motivet.
Sen kan ni ju välja att ignorera ovanstående bilder egentligen då de inte är några höjdare.. Men ibland får man ett ryck och känner för att lägga upp dem ändå. Puss!

Konsten att somna

Varför ska det vara so damn hard to fall asleep? Blir alltid så fruktansvärt tankspridd på kvällarna, det är hemskt. Ska stänga telefonen, vända mig om och försöka somna. Försöka är bra. Försöka bör man, annars dör man.


Gårdagens

Igår såg jag ut såhär!
Kofta - OddMolly, Byxor - HM, Tröja - Zara, Skor - Scorett, Jacka - Lindex, Väska - Guess

DET ÄR VÅÅÅR


Gårdagen

Tjabba tjena alla goa människor! Höhö, lagom coolt såhär på morgonen. Tänkte uppdatera om gårdagen. Var i Malmö med min mamma. Första gången på riktigt länge som jag bara gick omkring och hade det otroligt gött i samband med lite shopping. Kom med ett flertal kassar. Fick bland annat med mig en ny odd Molly kofta hem, en klänning, en t-shirt, ny vårjacka, väska och lite annat smått. Avslutade dagen hos min farmor tillsammans med min kusin. Idag står det plugg på schemat då jag har inlämning av en fet uppsats ikväll, som jag inte riktigt tagit tag i än.. Later!


Fredag

Firar fredag idag! Varit i skolan, tagit en tur upp till tych, tittat på utsikt från kärnan, spatserat omkring i stan och nu väntar mat på väla innan vi drar vidare till Disney On ice med Filippa! Avslutar dagen med en tjejkväll hos min Wiklundare Frida. Fredag som den ska vara helt enkelt!


Fredag?

Såhär ser det ut hemma hos mig en typiskt fredagskväll med Erika. Jag ligger på golvet i hallen och hon tittar sig själv i spegeln.
Annars då? Sitter i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja. Förhoppningsvis blir det en liten tur till gymmet senare eftersom att dagens lunch bestod av många kalorier... Skolan serverade någon konstig rätt som inte uppskattas allt för mycket. Sista lektionen bjuder på försäljning nere på knutpunkten. På trappan. Inför alla.
Let's do this...

Träningsverk - check!

Blev som jag trodde en tur till gymmet. Otroligt skönt. Känns i hela kroppen. Ska faktiskt försöka sluta med godis för att få ett strålande resultat till sommaren. Ikväll finner ni mig framför TV:n och grey's anatomy! Finns få saker som är bättre. Puss


On the road

Sitter på bussen på väg till skolan nu. Har haft fullt upp på senaste tiden, kollar hela säsong 1 av PLL på ett par dagar haha... Nästintill åtminstone. Har varit på gymmet på kvällarna också. Drar förmodligen dit en sväng ikväll också.
Det enda roliga jag kan berätta annars är att Linteum är nominerade till att bli Helsingborgs bästa företag. Så nu håller vi tummarna!


True story #2


Vänskap

Såhär såg min fredagskväll ut. Fina vän!
Nu ska rummet storstädas och jag ska duschas. Återkommer vänner!

True Story


Godnatt

Glöm aldrig bort att le. Ett gott skratt förlänger livet! Sov gott snyggingar!


Update: right now

Fräsch..
Ligger nerbäddad med en chipspåse framför min TV och dator, mysigt värre. Har varit sugen på chips i två veckor snart, nvesterade i en påse med cheesburgersmak. Det var det VÄRSTA jag någonsin gjort (finns få saker som är värre faktiskt). Usch och fy.. Tog en powerwalk upp till ICA istället och investerade i en god smak. Chili. Åh, livet är bra!

Idag firar vi

Någon som hört talas om denna dag förut?


Linteum UF

En bild från gårdagens mässa. Var totalt slut igår när jag kom hem på kvällen. Avslutade i alla fall dagen med en fet tacobuffé på skolan med fina människor. Lycka!


Jaha

Tycker inte om hur horoskop påverkad mig, ändå läser jag dem. Tror på ödet gör jag, men åh, att texter som dessa alltid ska stämma?


Jisses

15 minutes of fame, dra på trissor


Just nu

Helsingborg nästa, sen raka vägen ner till Malmö. Imorgon är det mässa som gäller. Så länge får ni en snygg bild på mig. Whooppaa


Sanningen om mig

Världens bästa vän!
Blev inspirerad av Erikas blogginlägg tidigare ikväll, där hon skrev "saker som du inte visste om mig". Så nu ska jag agera och kopiera denna inspirerande idé. Skriver dock en egen lista. Jag må umgås med Erika mycket men vi är inte exakt likadana ännu. (Där fick jag till det, höhö..)
- Jag tycker att förändringar är otroligt jobbiga och jag kan må dåligt under en längre tid när jag är medveten om att saker och ting kommer att förändras inom en snar framtid. Blir oftast deprimerad och alldeles för tankspridd..

- Att lita på folk är otroligt svårt för mig. Berättar nästan aldrig personliga saker och mig själv för andra, säger sällan sanningen om saker som berör mig som person. Det är enbart mina absolut närmsta vänner och släktingar som får veta sådant.

- Jag älskar psykologi, både som ämne i skolan men även allmänt. Det är lätt för mig att läsa människor och sätta mig in i olika situationer. Men det kan även bidra till att jag tänker för mycket.

- När jag blir nervös pratar jag antingen för mycket, eller säger ingenting alls. Sjukt irriterande då jag hatar pinsam tystnad, samtidigt som jag säger onödiga saker när jag pratar för mycket.

- Jag är en sucker för romantik, älskar att gosa och är faktiskt ganska kärleksfull av mig.

- Kan tänka mig att jag uppfattas fel många gånger utav folk som inte känner mig. Jag inbillar mig det vilket är synd eftersom att jag är världens snällaste tjej egentligen (och glad när man väl pratar med mig).

- Jag har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden än. Är rädd för att allting kommer gå åt pipsvängen med mitt liv ibland, haha. Jobbig tjej...

- Tycker om att vara själv ibland. Är otroligt stark som person, van vid att ta mycket ansvar och klara mig på egen hand. Hade dock aldrig klarat mig utan mina vänner och min familj. Är för dålig på att visa uppskattning mot dem ibland..

- Jag är full av galenskap, otroligt kreativ och älskar galna idéer. Weho, jag är mig själv, älskar den jag är och följer mina drömmar!

Så, då har vi lärt känna varandra helt enkelt. Detta är min egen uppfattning om mig själv (brukar vara den mest sanna) så lita på den och lära känna mig för att bevisa att jag är ärlig. Woho. Nej, nu ska jag faktiskt föna håret, platta det och bege mig mot min sköna säng. Måndag imorgon. Ny vecka, nya tag och nya möjligheter.
Vad gör vi? Nu kör vi!

Svartvit

Osmikad och söt sitter jag här och väntar på bättre tider.. Fast egentligen är jag duktigt sen. Ska nämligen möta upp Erika och 10 minuter och har fortfarande inte bäddat sängen. Hoho, jag och tider går inte riktigt ihop ibland.. Jag tog mig dock tiden att göra om mina naglar idag, på bilden ser ni även min nya ring. Underbar! Pryds med texten "follow your heart" och det stämmer överens med mig klockrent! Nej, ont om tid vad det. Om man skulle rusa..

Igår

Ligger i soffan efter en fin fredagskväll. Firade Filippa som fyller 18 år idag. Stort grattis vännen! Stannade kvar i stan hela natten.
Idag laddar jag om, får besök ikväll av en kär person. Det vankas chips och mello, det är jag så värd..


Question

I'm not gonna need you, so why am I crying?


För jag drar nu

Fast inte riktigt än egentligen.. Ska packa väskan först och skriva ett personligt brev. SEN drar jag. Bortaplan ikväll! Imorgon blir en händelserik men ack så rolig dag. Woho!

New in

Har blivit rätt mycket shopping på senaste tiden, unnade mig en ny blus igår, 2 smycken idag och en underbar klänning. Vintage by fé/spiritStores 900 kronor landade den på om ni är sugna. Visar smyckena när jag får dom! Puss


Trött

Fruktansvärt trött på precis allting för tillfället. Orkar inte göra någonting alls knappt. Vill ha saker att se fram emot, jag vill ha något eller någon att glädjas över. Ibland blir livet inte som man tänkt sig helt enkelt...

Mmhm

I'm so fed up with my thoughts of you
And your memory
And how every song reminds me
Of what used to be


Mhmn

Kör på en ny stil på händerna också, sådärja


New haircut


RSS 2.0