Odd molly

Tjoolaahooppp!
What's up kåmpisaaar?
Nej, nu ska vi inte överdriva här. Men allt är bra med mig. Bara toppen. Sitter i skolan och har suttit här sedan åtta. Men jo, det är ändå rätt kul när man börjar halv tio. Alltid lika kul att bo på landet som alla finare stadsmänniskor kallar det. Men lika glad för det är jag..
Anyway - tänkte bara säga godmorgon till er eftersom att jag är så fruktansvärt dålig på att blogga annars. Till mitt försvar har jag fullt upp som sagt. Självklart blir bloggen lidande men jag skriver i den för mig skull, för att ha någonting som jag kan titta tillbaka på senare. Sen tänkte jag även passa på att visa hur jag ser ut idag, eller halva jag. Mina nya handledsvärmare fick jag av mamma nu i helgen efter vår "familjedag". Plus en underbar Tiger of Sweden plånbok som ni kanske får se en annan dag. Nöjd tjej, hej!
Nej, nu ska jag inte tråka ut er med en massa tråkig information. Undrar ni något får ni fråga helt enkelt. Fred ut

Hur hemskt?

Idag har jag sovmorgon för en gångs skull. Men vad gör jag vaken? Mamma ringer hem TVÅ gånger på morgonen. Jag vaknar till men struntar i att svara, för jag vet att hon vill prata med min bror. Men neeej, han svarar då inte. Tillslut tar jag mig ur sängen för att få tyst på den jäkla telefonen. Men precis då lägger mamma på. Loggar istället in på skype och då får jag meddelandet: "Kan du säga till din bror att jag glömt min mobiltelefon hemma?".
SERIÖST?!
1. Säg det själv
2. Han lär märka det
Men snäll som man är går man trots allt in till sin bror och berättar detta hemska som inträffat. Då ligger han helt klarvaken i sin säng, men världens största macka bredvid sig och ljudet avstängt på TV:n och påstår att "nej, jag har inte hört telefonen" och till mamma säger han bara "vadådå?".
Jag kunde sovit en halvtimme längre för detta.

Min kärlek

Tack för all glädje du ger mig. Jag är så kär i dig, jag älskar diiig! <3

Tankspridd

Var man än är och vad man än gör. Tankarna snurrar runt men fastnar på en sak. Jag har en dålig vecka, jag mår inte bra psykiskt. Behöver sällskap men vill samtidigt vara ensam. Jag är osäker på allting som händer omkring mig och litar varken på någon eller något. Som jag sagt till mina närmsta vänner - jag återkommer på måndag när denna veckan är slut. Rent mentalt så att säga. Frågan är varför livet tar så oanade tvister ibland, men det är sånt som händer antar jag. Äh, ska inte tråka ut er. Men gud, jag vill må bra och vara lika glad som jag brukar igen. Var rädd och era nära och kära bara! Kom ihåg att alltid vara det! Men nu vet ni varför jag är som jag är, sådant man får acceptera ibland. What comes up must come down.

Take me with you

"Packa ner mig och ta mig med dig" - Gammal bild, men ack så söt
Min dag har inte varit nådig. Började med uppstigning vid fem för att ta tåget mot Helsingborg. Jobbade med UF hela dagen, kom en bra bit på väg. Checka in LINTEUM UF på facebook! Jobbad i alla fall fram till fyra ungefär och sedan var jag hemma vid halv sex. Käkade och Anton kom förbi en sväng, firar 10 månader idag. Sen stack jag spontant upp till gymmet och körde ett pass. Efter en varm dusch och en massage ligger jag nu i min säng, redo att inta lite skönhetssömn. Tror vi avrundar där, fred ut

Summerlovin

Foto: Jag
Jag. vill. ha. sommar. IGEN.
Åh, tror att jag håller på att bli sjuk. Snörvlar en massa.. Väldigt dålig dsg idag måste jag säga. Eller den började helt enkelt men sen gick det mest utför. Tänkte faktiskt ta mig en välförtjänt god natts sömn nu, känns som om att det behövs. Imorgon har alla andra studiedag men flitiga som vi tvåor är jobbar vi på för fullt istället. Vankas jobb från åtta till sent på eftermiddagen som vanligt. Men inte klagar jag inte! Men först - nighty

My room

Strul med blogg.se under kvällen.. Men här kommer ett litet inlägg. Dock så är jag trött nu och orkar inte skriva allt för mycket. Tänkte bara visa hur mitt rum ser ut nu efter att jag ändrat om lite. Godnatt på er alla fina människor som finns där ute!

How do you rate the morning sun?

poooff, så var mitt internet back on track!

Agahahfbekbraöjsö

Är det så jävla (ursäkta ordvalet) svårt att säga sanningen? Åh.


No internet

Mitt internet hemma fungerar inte, superkul! Så nu vet vi det också. Men telefonen fungerar så gott det går. Hoppas att ni har en fin kväll!


Hey you

Tisdag kväll och jag känner mig otroligt nöjd. Jag vet faktiskt inte riktigt varför, kan enbart anta. Min dag i skolan har pendlat från att vara otroligt dålig och sedan hände en sak som vände på allting. Då spred sig glädjen åter igen. När jag väl kom hem har jag enbart pluggat och jag sitter vid min dator än. Nästan kul att ha lite skolarbete att göra igen. Visst vill man slita sönder sig själv i bitar när man har för mycket att göra men när det inte hänt så mycket på ett tag kan det vara kul att utmana sig själv igen. Jag ser alltid allting som en utmaning istället för problem. Sedan skolstarten har jag utvecklas som person, som entreprenör. Visst låter det kanske lite sisådär för många andra i samma ålder som mig, men när man väl inser vilken utveckling man själv gör. Herregud vad kul det är att stå mitt i utvecklingen samtidigt som man är åskådare. Woho, jag älskar att utveckla mig själv. Det finns alltid saker som man kan göra bättre än vad de redan är. Jag är motiverad som person med skyhöga ambitioner. Det är kul att vakna på morgonen, det spelar ingen roll om jag vaknar klockan 5.00 eller vid 9.00. Jag har ändå ett leende på läpparna. Visst är det kämpigt vissa dagar, men när man väl kommer igång går dagen som en klackspark. Genom att le bidrar man till att andra automatiskt ler. Fler leenden åt folket!

Mobilblogg

image description
Detta skulle blivit uppladdat i söndags..
Tog en shoppingtur med mor min under dagen och med hem följde tre par kassas. En ny blus (loooove) och två par skor. Verkligen inte helt fel. Nu återstår bara en vinterjacka, jag behöver en så mycket för om man känner mig rätt vet man att jag nästintill fryser jämt. Ovan kan ni iaf se hur jag såg ut i söndags. Nöjd tjej!

Charlsson den II

Foto: Jag
Jag hade världens trevligaste kväll igår! Förfest hos Linus som innehöll sjukligt många skratt. GALET! Det finns inte mycket mer att säga, you've left me speechless..

Red lips

Glad, seg tjej!
Förlåt för dålig uppdatering, jag har fullt upp hela tiden med skolan, vänner och pojkvän!
Ligger för tillfället i sängen och chillar efter dagens skola och filminspelning. Därav det tjusiga läppstiftet..
Ikväll väntar tjejkväll med mina brudar, det blir restaurang och sedan film hos Henrietta.
Lovely

Mobilblogg

Kan ju inte vara den enda som inte testar att mobilblogga nu när blogg.se äntligen skaffat en app. Framsteg! Den har jag väntar på faktiskt, blir kanske inte lika många mobiluppladdningar på Facebook då. Aja, detta var bara ett test för att se om allting fungerar som det ska. Sitter nämligen på bussen på väg till skolan nu. Ha en toppen dag!


There ain't no place like home

Skulle vilja påstå att rubriken säger allt! Tjingeliiing

RSS 2.0