I'm off

Foto: Jag
Modell: Anton
Wihoo är förmodligen det första jag bör säga. Jag fick äntligen (efter sisådär 9 månader) chansen att fotografera min kära pojkvän. Kommer en del bilder från det sedan. Det var så längesedan jag fotograferade, skönt att få använda sig av kreativiteten!
Annars tänkte jag berätta att jag åker till Stockholm imorgon och kommer tillbaka på fredag. Vi hörs på lördag, later guys

ZZZzzzZZzz

webbkameran fångar allt möjligt..
Trött tjej, HEJ!

USA

Skolan...
Tjej som är på hugget, eller inte. Tänkte bara kika in och berätta att jag slutar klockan två idag, TVÅÅÅ! Tänk att få komma hem i tid, känns som om att man alltid har så otroligt mycket för sig att göra..
Förövrigt har jag inte så mycket att säga så jag slutar här. punkt.

HD

Bilder från lördagen som var..
För tillfället ligger jag i min säng och ska snart sova hade jag tänkt. Ville bara visa er lite bilder från lördagen som var då jag träffade Anton. Spenderade kvällen i Lund på favvo restaurangen och sedan biografen. Riktigt rolig film - friends with benefits. Klart sevärd!
Ni får dessutom se min nya hunkydory tröja som jag lovade på bilderna, i love it! Sen kan ni även se mina nya stövlar som mammi köpte till mig. Nej, sömn nästa! Love till er

(Bilden med glasögonen tillägnas till Anton, hihi)

Livet

”Det handlar inte om att gå igenom livet på jakt efter framgång. Det är inget liv.
Det handlar inte heller om att gå igenom livet på jakt efter att ha någon, alltså vem som helst och sedan kalla det för kärlek. Kärlek kan förknippas med att älska. Om man inte älskar andra, älskar man sig själv för någonting måste man älska här på denna jord. Annars har man bara inte förstått innebörden utav just det ordet, älska. Ordet som passar oss alla, död som levande med tanke på de olika formerna. Att älska, att ha älskat och älskar just nu.
Men livet handlar inte heller om att hitta någon eller någonting att älska, för det är något som livet bidrar med. Livet är rätt fantastiskt när vi ser på det på just det viset. Tänk vad mycket vi får gratis, helt utan att behöva göra någonting. Vi blir berikade med både hjärta och hjärna samt en kropp därtill vilket behövs för att få oss att fungera. Vi får även alla vackra miljöer och den unika möjligheten att kunna besöka alla dessa fantastiska platser. Det är under den resan som vi gör, där vi letar efter nya platser som vår kropp ska få besöka som vi får kunskap, gemenskap och upplevelser att ta med oss vidare. Det är utifrån dessa saker som vi sedan själva kan reflektera över våra egna liv och inse vad det är vi behöver för att må bra och vad som gör att vi faktiskt kan förstå innebörden av att just älska någonting.
För mig handlar inte livet om att nå de största framgångarna en människa kan finna. För mig handlar livet om att fina denna största tillgången som finns, nämligen lycka.
För mig handlar inte livet om att finns någon som ska finnas där för mig bara för att. För mig handlar kärlek om att finna en bästa vän, att finna personen som man kan berätta precis allting för. Den person som vet allting om en, personen som man inte behöver säga någonting till för att man kan kommunicera via tankar. Allting handlar om att hitta personen som får ens hjärta att hoppa över ett slag, inte på grund av utseende utan på grund av att den ibland håller ditt hjärta lite för hårt på grund av rädslan att förlora dig.
Livet är så dyrbart att vi ibland glömmer bort vad det egentligen är värt och sätter det på spel genom att riskera allt. Vi är inte tillräckligt vaksamma gällande allting som vi älskar. Genom att låta livet ha sin naturliga gång och uppskatta de saker vi blir berikade med på vägen, gör att vi faktiskt precis det livet handlar om. Olika saker för oss alla.”


Söta drömmar

Foto: Jag
Vilken dag! UF för hela slanten och en föreläsning på det.. Blev en shoppingtur på det, i min påse hamnade en hunkydory tröja (överraskning? nääää..) som ni kan få se senare kanske. Nu känner jag dock hur tröttheten smyger sig på. Sleep tight!

Kebabens dag

12 september it is, kebabens dag med andra ord. Detta ser vi väldigt seriöst på (eller jag, inte Anton med sin tonfisksallad PPFFFT...) så vi firade med att beställa hem lite mat. En stor kebabtallrik med pommes och vitlökssås, finns inget bättre. Nu är vi mätta och glad och trötta och har inget mer att säga. Titta på bild och läs samtidigt Fred Ut.

Mate

Hello there, how you doin?
Världens längsta dag var det här. Slutade vid tio över fyra, not so fun but what to do. Efter skolan käkade jag candy med Lovisa på tåget för att sedan upp på gymmet med min far. Sen väntade min älskling på mig, finns inget bättre. Imorgon har jag självmant valt att gå upp klockan kvart över fem. Men vad gör man inte för att få sluta tidigare? Love, mates

Weekend

Foto: Jag
Tjena lovers! Vet att ni är väldigt intresserade av hur min helg har varit så här kommer en kort summering av den.
I fredags blev det som sagt bio och restaurangmys med min stora kärlek. Han är bäst och kommer alltid vara. Massor av söta tankar till dig. Såg filmen Horrible Bosses, inte riktigt min grej men Anton tyckte om den. Bättre lycka nästa helg?
På lördagen blev det istället släktkalas för fulla muggar, jag hjälpte mamma med bakning och städning innan jag senare på kvällen spenderade halva hos Anton och halva hemma.
Idag har hjärtat varit här och vi har myst under täcket med tända ljus till en massa filmer. Bättre söndag finns inte. Nu taggar jag istället kommande veckan och kebabens dag imorgon. Fred ut haters

Trött tjej

Foto: Jag
Sitter i skolan och väntar på att få åka hem. Slutade egentligen halv tolv idag men sen dess har jag suttit kvar i skolan och väntat på att mina UF medlemmar ska sluta.. Jag är så sjukt trött nu, när ska skånetrafiken inse att de behöva sätta in fler tåg? Åh.. Förhoppningsvis blir kvällen bättre, den förväntas jag spendera tillsammans med min kärlek. Blir nog restaurang och bio, får se vad vi hinner med. Jag längtar. Jag. Vill. Hem. NU!

Last night

Det togs inte allt för många bilder under gårdagen inte.. På dessa får ni iaf se min outfit och två sköna människor som gör varje fest bättre. Tackar ellen för förfesten också.
Spenderade kvällen och dagen idag med Anton. Åkte hem vid sex för att plugga. Nu känner jag mig bara ledsen och nedstämt istället. Att saker och ting alltid ska bli så fel.
Aja, nu får jag börja tagga skola inför kommande vecka istället. Fred ut

Don't fucking tell me what to do

Hooola amigos!
Sitter för tillfället hos A och väntar på att han ska bli klar. Musiken står robyn för med samma låttitel som rubriken. Ikväll står det fest på agendan. Ska bli kul att träffa folk som man inte träffar allt för ofta. Vad jag tar på mig lär ni få se imorgon. Har laddat min lilla digital kamera så det kommer kanske upp några bilder sen..
Kika in imorgon kåmpisaaar

Todays

Eftersom att jag faktiskt tog en snabb bild på min outfit idag med kameran på datorn tänkte jag att jag likaväl kunde slänga upp den också. I bakgrunden ser ni dessutom min nya fåtölj. How about it?

Jobbigt läge

Foto: Främst jag, bilden på mig tagen av Anton
Längesedan vaaa? All min kraft och ork går till skolan. Planering, läxor, lektioner och så pass mycket mer ska hinnas med. Det märks verkligen att terminen är igång. Jag mår inte riktigt bra. Kroppen känns slö och jag vill aldrig göra någonting. Usch, jag hoppas att det går över för det är riktigt jobbigt!
För tillfället ligger jag hemma och ska snart sova då mina planer både för kvällen och morgondagen gått i kras på grun av sport och olyckor. Håller tummarna för att Erika kryar på sig!
Tänkte mest kika in och säga hej, saknar ju er! Vad har ni för er?

RSS 2.0