Jacky II


Foto: Jag
Modell: Jacky
Smink & Hår: Jacky
Sitter
i skolan för tillfället. Här finns det internet så man får ju passa på. Lägger upp fler bilder på Jacky också, likey likey. 
Känner mig otroligt trött idag, har inte ork till att göra något speciellt. Ska dock spendera eftermiddagen med min kusin Frida och min kära farmor. Fika, lunch och en promenad genom stan, vad sägs om det? Låter helt okej i mina öron. Vad gör ni idag?

Jacky I


Foto: Jag
Modell: Jacky 
Smink & Hår: Jacky 
Första
bilderna på Jacky från gårdagen. Jag är riktigt nöjd, älskar ljuset. Hur snygg är inte denna donna på en skala från 1-10? En solklar 10 i mina ögon! 
What do you think?

I feel good


Äntliiigen fungerar detta igen! Tänk allt jag offrar för lite internet? Sitter hemma hos Anton för tillfället, ska snart ta bussen hem för att träna sen ikväll. Får nog plocka fram mina läxböcker sen också.. Tänkte inte skriva så mycket mer än så faktiskt. 
Igår hade jag en mindre photoshot med Jacky, Jenny och Terése som ni kan se på bilden ovan. När jag nu har internet tänkte jag ladda upp de första bilderna också faktiskt. Kom bara ihåg att det kommer mer för den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Fred ut

Tralala

Det är jätte kul att börja blogga igen när blogg.se fungerar som det ska. 
Det är jätte kul att börja blogga igen när det går att ladda upp bilder.
Det är jätte kul att börja blogga igen när mitt internet fungerar. 

Det är inte kul när ingenting utav ovanstående fungerar. Årh..

Work out


Här har ni en version av mig. Taggad, laddad, glad, energi, lycklig? Härlig blandning skulle jag vilja gissa på. Eftersom att jag tänkte vara så otroligt ambitiös och bjuda på en hel del crazy stuff jämfört med vad jag gjort tidigare tänkte jag att det finns ingenting, och då menar jag verkligen ingenting som går upp mot att se hur jag ser ut precis innan träning. För er egen skull (nej, jag säger alltså detta med ironi i rösten) låter jag bli att lägga upp bilder på hur jag ser ut efteråt. Fast det är inte någon större skillnad om jag ska vara helt ärlig, inte efter två timmars gym. Håret åkte upp i ett hårband på huvudet. Musklerna som ni kan bevittna på första bilden blev faktiskt väldigt mycket större också. Eller, kanske inte. 
Känner mig faktiskt ganska stolt trots allt. Känns skönt att ha kommit igång med träningen. Med en vilja klarar man allt sägs det och det ska jag ge mig den på att det går. 

För tillfället ligger jag i min kära säng. Tänkte göra min mor glad och släcka lampan så småningom. Då slipper jag allt tjat om att jag ser trött ut. Varför sova bort sin tid när man kan använda den till bättre saker? Exempelvis till att lägga upp en inlägg till direkt efter detta? - Bra exempel!

Refresh


Tja tjabba tjena hallå hej hello hi hola tjenixen, ja - you get it.
Här är jag, Olivia Wiklund, once again. Jag kände att jag behövde en restart. Älskar att blogga, eller jag tycker åtminstonde att det är roligt ibland. Kan vara ganska skönt att få skriva av sig. Men jag ska inte ljuga och säga att jag älskar det för så kul är det inte. Det går i perioder. För tillfället finns det andra saker som jag älskar mer. Min pojkvän exempelvis, Anton. Bäst att lägga namnet på minnet, bloggen handlar om mig men om jag känner mig själv rätt kommer jag förmodligen nämna hans namn ett antal gånger i mina inlägg. Ett annat namn ni bör känna till är Erika, Erika Brice för att vara exakt. Hon bloggar, hon fotograferar och hon försöker vara lika grym som jag är men framförallt är hon min allra bästa vän. Den kvinnan har något speciellt alltså. Fråga mig inte vad dock, för det har jag inte en aning om. Fler saker/namn ni bör känna till? Förmodligen. Jag kommer omöjligt att kunna skriva ner allting ni behöver veta i detta inlägg men det kan vara en bra början. ProCivitas, vänner, familj, livet, glad, galen och mig själv är också ord som kan vara bra att veta. 
Vad kommer att hända här då? Jag skriver när jag har tid, när jag vill och om allt mellan dalar och berg. (Trött på uttrycket mellan himmel och jord.) My life is good. Jag fotograferar, tränat, pluggar, umgås med vänner och tittar på film. Ibland räknar jag även stjärnor. Men för tillfället väntar sängen, tidigt morgon väntar. 
Vi hörs när vi hörs som jag brukar säga, tycket att det låter bäst. Soo long dudes.

RSS 2.0