Botten

Jag klarar snart inte mer. Klarar inte av att ligga vaken på kvällarna, inte kunna sova och känna hur hjärtat gör ont. Trivs inte här. Please, take me away...
(jag som hatar sånt här egentligen, "klaga inte liksom" men jag måste)


Yesterday

Fin lördag!


Helvete

Man skulle seriöst kunna göra en ny "sällskapsresan" av vår vintersemester. Precis ALLTING och då menar jag verlligen ALLTING (!!!) har gått fel sedan vi kommit hit. Men nu när alltin gått fel måste det gå rätt..
Hoppas att allt är bra med er! PUSS

Checkar ut

Nä, om man skulle.. Sitter i bilen nu på väg. Usch, fy, jobbigt, fruktansvärt. Men förhoppningsvis blir veckan helt okej trots allt.. Hoppas att ni har det bäst! Om jag får tillgång till internet hörs vi självklart under veckans gång. Ta hand om er, puss


Blä på kvällen

Bild: Lelove
Har spenderat kvällen gråtandes i min säng. Mår inte bra alls! Känner mig inte ens lite taggad inför Österrike heller längre.. Ska i alla fall se till att börja packa lite nu. Blir väl klar lagom till när vi åker imorgon.. Later

Word

I stoppad talking to you so you would miss me, but in the end, I'm the one missing you more than ever...


Myser med min andra halva


WOHOOO

Delad första plats som "bästa säljare" i Helsingborg 2012! NU TAR JAG LOV, HÅLLER HELG OCH FIRAR ORDENTLIGT!!!


Lycka

Okej, många inlägg ikväll.. Hade fler bilder i telefonen som beskriver min dag. Använder alltid kameran på telefonen av någon konstig anledning..
Tänkte hur som helst avsluta kvällen med att avslöja att Linteum UF (bland annat mitt företag) har gått vidare i tävlingen "bästa företag". Vi är ett av 48 företag som är uttagna ur ursprungligen 600 stycken. Det är lycka! Imorgon drar jag vidare på nya äventyr, UF mässa i Helsingborg väntar. Måste börja tagga till nu! Dock svårt att göra det när man ligger ensam i världens största säng, pigg.. Finns det någonting jag hatar är det att sova ensam..
Men nog om det! Bjussar på en bildpå mina nya fina skor. Kärlek!


Let's give it a try

Ica levererar alltid någonting som framkallar leenden. Lättroad tjej hej!


-

Du sa att du ville vara vänner
Mina vänner hälsar, säger hej och hejdå
När något stort händer berättar man detta
Man vänder inte blicken, tänker si eller så
Istället för att tro en massa saker är det bättre att våga
Ångra aldrig något du gjort, du kan bara ångra att du aldrig gjorde det

Du vet hur mycket jag kämpat
Du vet precis exakt hur mycket tid jag har lagt ner
Du vet hur mycket jag försökt
Äntligen lönar sig detta
Men du förblir tyst
Nej, du kan inte ens säga hej
Och du som ville vara vänner..

Sådär jaa

Hallooojj!
Har försökt mobilblogga de senaste dagarna men appen vill helt enkelt inte sammarbeta.
Om jag ska vara ärlig har jag inte allt för mycket att dela med mig av idag. Veckan har gått i ett! Tränat hur många timmar som helst med min andra halva Erika. Fina bäst vän!
Later

Godmorgon världen

Blogg.se-appen klabbade igår, därmed uteblev mitt sista inlägg. Kikar in nu istället och säger godmorgon världen. Hoppas allt är bra och att er måndag blir grym!


Hey you

Tjeeena broder!
Har haft en jäkligt effektiv dag. Agerat snickare, städtant, biltvättare och "tjej som sitter fastklistrad i pluggböcker". Nu ska jag dra mig mot TV:n och titta på kontoret. Återkommer senare!
Längtar till Österrike nu, wohoo

Tänk om

Jag har en lång dag framför mig imorgon.. Därför väntar sängen tidigt ikväll. Krama om de som står er nära en extra gång, tänk på att ni aldrig vet när ni ser dom igen! Godnatt sweethearts


Rutigt

Blev en sväng upp om gymmet för min del. Tränade intensivt idag och har precis duschat nu. Därav mitt söta, osminkade annsikte på bilden. Funderar på vad som händer här näst under dagen. Mamma tvingar mig att städa men det är som sagt inte riktigt min grej. Jag tänkte baka eller göra något annat roligare istället. Det var så längesedan det luktade nybakat här. Fast egentligen vill jag baka bullar enbart för att jag är sjukt hungrig för tillfället. Nej, I'm off to the kitchen..

Gårdagens

Såhär såg jag ut igår i helhet. Enkelt men snyggt. Fungerar i alla lägen, hehe. Men nu måste jag verkligen sätta fart mot gymmet om jag ska hinna. Puss på er!
Klänning - SpiritStores, Skor - Scorett, Jacka - Scandinavian Sportsmen/Parajumper

Igår

Godmorgon! Det jobbiga är att jag verkligen inte har något minne alls av att jag skrev det sista inlägget igår? Läskigt.. Fast sista raden jag avslutar med är ganska underhållande för jag vet inte vad som skulle stå där egentligen! Snacka om att göra fel..
Åter till kvällen med Erika då. Det slutade med att vi kände oss ensamma och började spåra ut. Gick till Ica, tittade på en filminspelning, spelade in en film åt Hanna och så vidare. Blev en bra kväll ändå. Dock är jag riktigt sugen på fest men jag antar att det får vänta till Österrike eller efter. Tror att jag ska ta mig ur sängen nu och dra mig upp mot gymmet. Hoppas på en kalasbra dag!


Facelook

Som jag ser ut nedan har jag sett ut ungefär hela dagen. Eftersom att Erika var här tvingade jag henne att ta en massa bilder på mig för att kunna visa min outfit senare. Tror dock att jag håller på att somna vilken sekund som helst så detta får gå undan!! Nästa vecka på tv.3!


Dyr druva

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2595057/images/2012/pic_188778765.jpg" class="image">


Rosa tjej

Foto: Erika Brice, olika redigeringar
Sitter i skolan och har suttit här ett tag nu. Tog ett väldigt onödigt tidigt tåg imorse. Vet inte hur eller vad jag tänker med ibland..
Tänker spendera denna fredag med Erika. Får se vad vi hittar på, jag är sugen på att göra någonting annorlunda. Uppdaterar senare om vad vi klurar ut. Ska packa ihop datorn nu och dra mig mot en lektion i Organisation och Ledarskap. Lateeer

Dagens

Jag var så otroligt söt mot er, kära bloggläsare, innan idag ska ni veta. Så fort jag kom hem från skolan drog jag med mig stativ, reflexskräm, objektiv och kamera ut för att fotografera bra dagens outfit bilder och så vidare. Så blir allting exakt precis sådär jätte misslyckat. För jag är inne i helt fel period känner jag, ingenting blir som det ska bli. HALLÅÅÅ?? När vänder den trenden egentligen?
Så jag gick in igen, pluggade lite, tänkte att jag kunde ta någon bild inomhus. Nej, totalt misslyckat. Det med. Ni ser ju själv ovan.. Åh, önskar att jag hade haft en fet spegel som aldrig sviker eller en vit vägg som alla andra modebloggare har. Men nej, inte Olivia inte.. Här kämpar vi på med alla andra misslyckade ideer som finns världen över.
Så för att sammanfatta detta då.. Klaga INTE på bilderna (don't piss me offff liksom..) men ha en fortsatt trevlig kväll och stay happy just like I am. Woho, livet leker! Fred ut

Såatte'

Tjabba tjena hallå, vi säger så hej och hå. Blev ingen träning, känner mig sjuk och mitt rum såg ut som på bilden nedan (inte okej, nu börjar till och med jag tycka att röran är jobbig..) Nej, jag har inte tid att sitta här och skriva. Jag behöver sömn inför morgondagen, verkligen. Ska ta itu med en fet uppgift då. Kill. Me. Slowly. Godnatt var det


@ 240

På väg hem efter en lång dag i skolan. Har alltid världens segaste håla på onsdagar (motivationssänkande...). Ska snart iväg till bygghandeln med min kära fader. Sen återstår den stora frågan om jag ska träna eller inte ikväll. Måste plugga också, ligger efter nu.. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag förmodligen inte plugga så mycket ändå. Aja, jag får se helt enkelt. Laaater guys

Bilden föreställer vad vi gjorde under vår håla, gofika var det allt!


Halsont

Ohnoooo, jag börjar bli sjuk... Känner hur förkylningen sakta men säkert börjar smyga sig på. Därför ska jag gå och lägga mig nu hade jag tänkt. Är helt slut i kroppen efter en heldag på väla med företaget. Sålde massor! Hade väldigt kul tillsammans också. Helt klart värt alla gäspningar under dagens gång. Hoppas att ni haft en fin dag. Bjuder på en bild bestående av Linteum UF:s organisation. Pussss


Brown

Jag saknar sommaren och brunbrända beeeen...
Avslutade precis ett fint samtal med min bästis Erki. Fin kväll detta. Har varit en fin dag på det stora hela skulle jag vilja påstå men mer om det senare. Nu ska jag stänga datorn. Lot's of love!

End of today

Mina dagar brukar sluta med att jag drar till med en halv taskig mobilblogg sådär innan läggdags. Denna ljuva kväll är inget undantag! Dock är jag as trött idag. Haft en lång dag med massor av saker att fixa och trixa med. Sen tog jag mig upp till gymmet och tränade med Daniel innan jag tog mig tillbaka hem och fixade lite till inför imorgon. Då ska nämligen Linteum ställa ut på väla! Kom förbi om ni har möjlighet, skulle vara jätte kul om ni sa hej. Men på grund av detta ska jag faktiskt krypa till kojs nu. Hoppas ni alla har en fin kväll, lot's of love (för kärlek är underbart hoho)!


Och så var det måndag igen

Godmorgon alla pigga och glada.
Jag är inte glad.
Jag är inte pigg.
Jag är så fruktansvärt missnöjd (hatar när det händer). Tänkte vara lite ambitiös och åka till skolan tidigt idag för att plugga innan vår första lektion börjar. Ställde klockan på sisådär kvart över sex. Skulle ta tåget åtta. Nu är klockan tio över nio och jag är fortfarande fast på tåget.
Signalfel.
I ramlösa.
EN HÅLLPLATS INNAN. Come ooon...
Äh skånetrafiken har aldrig stått på min "hiss-lista" ändå. Men jag menar, hallåååå?!
Så jag sitter här och tar slut på batteriet på min telefon för att det är så kul.
Bjuder på två bilder från igår när vi målade och fixade med vår monter inför Forzamässan den 16 februari.
Hoppas att ni är betydligt piggare än mig. Och gladare.


Konsten att tala ut

Nu ska jag göra någonting jag borde gjort för längesedan men inte vetat hur jag ska uttrycka mig. Jag har tvivlat och velat, valt att hålla det inom mig istället för att gå ut med mina känslor offentligt. Men nu får det räcka, jag måste skriva någonting för min egen skull som jag kan gå tillbaka och titta på i framtiden. En bonus för er är att ni hänger med i svängarna och är uppdaterade angående det som händer. För att komma till saken då...
Som de flesta redan vet har jag och Anton valt att gå skilda vägar. Människor växer isär och strävar efter olika saker. Framtidsvisionen ser olika ut för oss alla och det gäller att hitta någon som delar några likasinnade visioner. Annars får man helt enkelt jobba på att försöka få dem att likna varandra, om man nu har orken till att göra det. När man väl inser att det inte stämmer är det upp till en part att ta ett jobbigt beslut. Det är i sin tur beslutet man tvingas acceptera för att kunna gå vidare. Hur jobbigt det än må vara i just den stunden.
Detta var andra gången någonsin jag var med om en sak som denna. Dock stämmer inte orsakerna till varför överrens med varandra som tur är. Första gången fanns det inga tvivel utan det var ett fakum till varför vi gick skilda vägar. Denna gång har det gått upp och ner. Jag får ofta frågan "hur orkar du vara så glad efter att en sådan sak inträffar?". Alla reagerar vi olika och bearbetar saker olika snabbt. Jag är väldigt stark som person och visar sällan utåt att jag är ledsen eller sårad då jag inte tycker att andra bör veta om det. Men sanningen är att jag inte är ledsen väldigt ofta över huvudtaget. Jag blir lätt arg och besviken men är sällan upprörd då jag anser att det inte leder någonstans. Det har varit slut mellan mig och Anton i en månad nu och det första jag gjorde var att ge mig själv tre dagar att vara ledsen under. Det var jobbiga dagar då jag behövde mycket stöd från min familj och mina närmsta vänner. När dagarna var över bestämde jag mig själv för att inte vara ledsen längre för det leder ingen vart. Jag mår inte bättre över att gå runt och vara ledsen. För att sammanfatta de bästa råden jag ger mig själv dagligen för att orka med allting som händer runt omkring skulle jag säga följande:
- Det som händer, händer. Om någonting är "ment to be" kommer det att inträffa annars blir det på ett visst sätt för att någonting bättre kommer hända senare. Någonting som är bra för varje individ.
- Orka vara ledsen och ta negativ energi när man kan le och vara glad? Ja, det säger sig själv!
- Det finns bara möjligheter i denna värld. Om något jobbigt inträffar slår jag vad om att det även bidrar med tusen nya möjligheter att göra någonting annorlunda. Så länge man är kreativ och tänker efter ordentligt finns det inga gränser!
Det kräver självförtroende och stark självkänsla för att orka göra såhär. Genom att sätta gränser för sig själv mår man mycket bättre. Exempelvis: "nu ger jag mig själv fem minuter att vara ledsen innan jag går tillbaka till det jag gjorde tidigare med ny energi och visar alla andra vad jag verkligen går för."
Ville skriva detta och göra allting offentligen för att jag ska kunna gå tillbaka och läsa det själv senare. Texten jag skrev när jag precis kommit hem från Dubai och allting tog slut med R kommer jag aldrig glömma. Jag är stolt över mig själv för att orka gå vidare så fort utan problem.
Som jag nämnde tidigare har det varit slut i ungefär en månad nu och jag har valt att inte skriva någonting tidigare för att jag inte ska låta några känslor påverka det jag skriver. Jag kunde ärligt talat inte fått en bättre start på 2012. Jag har haft fantastiskt roligt och kommit närmre många vänner jag haft sedan tidigare men även funnit nya. Tillsammans har vi skapat sjuka minnen och gjort saker som vissa av oss inte kommer ihåg men som andra glädjer sig åt. Jag har mer tid över åt företaget, vänner och träning som faktiskt är väldigt roligt. Men det jag är mest glad över är hur jag växt som person och vilken utvecklig jag gått igenom. Analysera och reflektera är mitt andra namn och jag lär mig olika människors beteenden snabbt. Genom att främst analysera sig själv lär man sig otroligt mycket av.
Jag är som en ny människa. Glad, hälsosam och otroligt taggad inför vad livet har att erbjuda. Jag har alla förutsättningar i världen att göra precis vad jag själv vill. Vilken underbar känsla. Fan vad livet är bra! Uppskatta allt ni gör och live like there's no tomorrow. Avslutar med en favorit i repris från inlägget jag pratade om tidigare från den 14 november 2010.
Jag är inte kaxig, det är bara försvar. Jag är ingen player, jag letar bara efter den rätta. Jag är inte döv, jag lyssnar bara inte på bullshit. Jag snackar inte skit, jag säger bara sanning. Jag är inte egoist, bara självsäker. Jag är inte elak, bara ärlig. Jag är inte en nörd, bara bättre än dig.

Observera

Tänkte bara förtydliga det faktum att när jag bloggar från telefonen ser alla inlägg annorlunda ut. Kan ni ändå se dem? Pusspusspussssss


Lexington

Lovade ju att klicka mig in här och visa vad jag fick med mig hem från väla. Förutom min otroligt mysiga adidaströja har jag införskaffat en skjorta från lexington. Jag som aldrig ägt en riktig skjorta förut.. Kände dock att det var dags att ta steget nu. Händer så mycket i mitt liv, affärer, möten och planering hit och dit. Det är svårt att hinna med alltid.. Men sånt är livet och lia' gla' för de är jag! Äkta skåning var det.. God kväll på er


The war is over

Foto: Erika Brice

All I have to say is
You don't deserve me, you don't deserve me
I'm finally walking away
Cause you don't deserve me, and you're not worthy

Life's good

Adidas

Tjenixen alla glaaaaada...
Tänkte starta det nyaste avsnittet av grey's anatomy nu och njuta av en timmes tystnad. Blev inte allt för mycket sömm inatt.. Spenderade förmiddagen på väla med hela min familj, fick bland annat med mig tröja ovan hem. Asnaaajjs att träna i (eller bara gosa i för den är sååå varm). Tänkte packa ner den i väskan till skidsemestern också om ett par veckor. I can't wait! Hur som helst antar jag att ni redan förstått vilket märke tröjan har men den finns till försäljning på stadium för den som är intresserad av denna ovanliga färgkombination (färgchock..). Syns man finns man! Visar vad jag köpte mer senare, kärlek

In bed

Landade precis hemma, i min säng i väntan på John Blund. Hade verkligen inga planer inför denna kvällen men den visade sig bli riktigt bra. Efter all politisk planering under eftermiddagen drog jag mig upp till gymmet och mötte kvällens sällskap. Nej, nu väntar kudden! Sov sött alla sötnosar


Jooojjsaaan

Tjabba tjena hallå! Befinner mig i Glumslöv och stannar här till morgondagen gryr, rullar vidare hem till D sen för massa planering. Jag vill också fylla 18 nu!! Typiskt.. Nej, over and out


RSS 2.0