Frost

Foto: Jag
Två bilder som jag tog nu på morgonen. How about it?
Nu ska jag städa mitt rum och sedan ska jag bege mig till min underbara bästa vän Erika. Resten av dagen får vi se hur vi gör. Det lär bli en spontan kväll hur som helst. Men det kanske kan vara trevligt ibland det med. Peace

Nyvaken

Nyvaken tjej, heeej!
Haft en väldigt mysig morgon tillsammans med familjen. Åt frukost i lugn och ro, pappa köpte nybakade bullar. Sedan tog jag min kamera och gick ett varv i trädgården för att fånga årets första frost på bild. Ska gå och städa mitt rum nu snart och tagga inför nyårsfesten ikväll. Får hoppas på det bästa! Puss & kraaaam

Resor 2011

Tänkte summera året som gått genom att berätta om de resor jag gjort. Vardagsbilder har det varit brist på under 2011 men jag ska bättra mig inför nästa år och använda min kamera flitigare.
Tillsammans med min underbara familj + Lars, Hilda, Ludwig och Lucas besökte vi Österrike under våren för ett par dagars skidåkning. Det finns inget bättre än att vakna upp till strålande solsken och nypistade backar. Underbart! Vi hade som tur var solsken alla dagar och bra skidåkning.
Lite längre fram under våren åkte vi till Holland ett par dagar. Heeelt underbart land. Jag som älskar mysfaktorn i Paris - den är högre i Amsterdam. Vilken stad, helt fantastisk. Alla små gator och vackra byggnader. Får ni chansen att åka dit ska ni absolut inte tveka.
I somras blev det en tur till Smögen och sedan ner till Göteborg för shopping och nöje. Återvände till Göteborg en andra gång under sommaren sen med Johanna. Tog dock inte med någon kamera då eftersom att vi tog tåget upp och bodde själva, orkade inte släpa med mig den då. Men vi hade det hur bra som helst båda gångerna. Man behöver inte alltid åka så långt för att det ska bli bra.
Blev en tur till Mallorca under sommaren också med familjen, Lars familj och min Saeaeski. Det var en otroligt trevlig vecka med olika upptäckter ocg mysiga stunder. Perfekt med andra ord!
Under hösten hade jag så mycket i skolan att jag inte hann med något annat än plugg. Enda resan som gjordes var en tripp till Stockholm med mina klasskamrater, men det var trevliga dagar det också!
Nu har ni fått en inblick över hur mitt år har varit. Hoppas att ni har haft det lika bra som jag. Kärlek

Tonight

Tjaaooo alla sötnosar. Ligger hemma i min stora säng efter en "ohändelserik" dag. Usch, har bara legat i soffan ungefär hela dagen. Det är först nu som jag känner att jag börjar repa mig efter en lång sjukdom. Har känt mig bättre under en tid men fortfarande otroligt trött. Har fått tillbaka lite energi nu, skönt!
Vad gör ni ikväll?

Cold as ice

Två bilder från en plåtning som ägde rum samma dag men här med ett annat tema inomhus. Mina favoriter finns bland de andra bilderna, därför håller jag på dem ett tag till!
Med detta säger jag dock godnatt nu. Sleep tight, don't let the bedbugs bite!

Sneak peak

Foto: Jag
Modell: Erika Brice
Hår: Erika Brice
Smink: Jag
Här kommer ett litet smakprov från en plåtning ur veckan med Erika. Vi hade ingenting att göra och jag hittade en påse paljetter i Erikas garderob. Huxflux så hade vi fixat detta. Jag är mer än nöjd, alla bilder blev så sjukt grymma! Ni har mer att vänta kan jag lova!
Slängde ihop en ny bloggdesign till er ikväll också, kände att det var på tiden med en förändring. Det sker en nystart nu i livet inför det nya året. Det är på tiden känner jag. Nu tar jag tag i mitt liv och gör något av tiden som försvinner så snabbt... Tryck f5 eller uppdatera er webbläsare för att se den nya designen! Lots of love

Jaha

Så fort jag ska skriva ett nytt inlägg blir jag helt tom på ord. Men jag har en hel del nya bilder att visa som ni ännu inte fått se. Ni som fortfarande finns kvar, trogna läsare. Jag försöker bli bättre på att blogga så kika in lite oftare om ni känner för det helt enkelt. Kärlek till er!

Den ultimata listan

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Gör nya saker hela tiden som jag aldrig gjort förut, livet är fyllt av överraskningar och utmaningar! För att ta ett exempel startade jag företag i år tillsammans med mina kära kollegor.
Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften. Det är ingenting jag håller ändå. Om jag vill att en förändring sker, ser jag till att det händer. Behöver inte lova mig själv någonting på nyårsafton för att det ska hända.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, tur är väl det får jag nog säga. Vi är alla waaay to young!
Dog någon som stod dig nära? Får köra på en upprepning - Nej, tur är väl det.
Vilka länder besökte du? Danmark, Tyskland, Schweiz, Öterrike, Holland, Spanien.
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Nej, jag vill att allting förblir som det varit under årets gång.
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 18/12, 6/12 och sista veckan i juli.
Vad var din största framgång 2011? Linteum UF!
Största misstaget? Vi gör alla misstag hela tiden. Behöver dock inte diskutera några här. 
Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag är sjuk just nu och har varit det i snart 1,5 vecka.
Bästa köpet? Min telefon eller min PJ:s.
Vad spenderade du mest pengar på? Min vinterjacka och alla hunkydory blusar, haha.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Pojkvän och alla fina vänner. Min underbara familj får jag inte heller glömma!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Det var en svår en. Det finns så många låtar som påminner mig om året som gått.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var mer stressad, men jag har faktikst varit väldigt glad över lag.
Vad önskar du att du gjort mer? Tränat!
Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit så förbaskat mycket godis. (Men det är ju så gott!!)
Hur tillbringar du nyår? Oklart ännu.
Favoritprogram på TV? Desperate Housewives & Grey's anatomy!
Bästa boken du läste? Tror att jag bara läst en bok så jag får väl säga den - främlingen. (Den var dock inte bra)
Största musikaliska upptäckten? Musikalavsnittet av grey's om jag får säga det?
Något du önskade dig och fick? Min PJ.
Något du önskade dig men inte fick? Än så länge har jag det jag önskar...
Blev du kär i år? Jag har varit kär under hela året, blev dock kär i december 2010.
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jag var i skolan och spenderade dagen med Linteum. Sedan hämtade mamma mig hos Gustav och vi åkte hem för att åka. Träffade även Anton i några timmar.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns alltid saker som man tror kunde gjort saker och ting bättre. Men jag är nöjd med hur året varit hittills. Saker sker av en anledning!
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Hunkydory!
Vad fick dig att må bra? Anton, Erika + familj
Vem saknade du? Mina gamla lärare!

What a day

Detta har förmodligen varit årets jobbigaste dag för mig. Allt som inte får hända har hänt. Jag är så fruktansvärt trött för tillfället att jag bara vill lägga mig ner och sova, trots detta kan jag verkligen inte somna. Har försökt hur länge som helst. Jag får fortsätta försöka helt enkelt antar jag..
Men annars då? Har ni haft en fin jul? Min julafton var faktiskt väldigt trevlig. Firade tillsammans med familjen och mina kära släktingar. Vi åt, drack, tittade på Kalle anka och delade ut massor av paket. Det kunde inte varit bättre helt enkelt! Eller jo kanske en sak, jag somnade så gott runt halv tolv medan alla andra satt kvar och pratade. Jag missade massvis av trevliga tankar enligt vad mina föräldrar sa dagen efter.. Jag får ta igen dem nästa år helt enkelt! God jul i efterskott på er!


Sjukling


Jag är sjuk.
Trött.
Ledsen.
Arg.
Huvudvärk.
Usch vilken dag. Men det vänder säkerligen snart. Dock blir det inte bättre av att veta att jag har en bokanalys på minst fem sidor att skriva till imorgon. I love my life! så ironisk.
Men det har hänt rätt mycket sedan jag skrev här sist. Jag har fyllt år (grattis till mig) och jag har firat årsdag med min kära man (grattis till oss). Men annars är det lika fullt upp som vanligt faktiskt. Ska ge mig på dagens uppdrag snart - pyttipanna till lunch. Idag SKA jag lära mig steka ägg för det kan jag faktiskt inte. Mina matlagningskunskaper är inte att skryta med. Nej, fred ut kompisar!

RSS 2.0